Кения черен мрамор

Този Кения черен мрамор да добавите екзотични и международни чувство към вашето пространство в уеб. Този черно-бял камък има уникален и красив графичен ефект, така че тя може да бъде забелязана в една стая с ясно чувство за присъствие.

Информация за продукта

Описание/Контрол:

Кения черен мрамор е много популярен сиво дърво мрамор с вена, изрязани от Китай, която се препоръчва за двете инсталации на жилищни и търговски имоти. Това е идеалният избор да създадете зашеметяващ мраморни vanitytops, изявление кухня острови, мраморни плочки подове и стенни плочки, където естествената си красота и драма се осветява.

Характеристики на продукта:

1. този Кения черен мрамор да добавите екзотични и международни чувство към вашето пространство в уеб. Този черно-бял камък има уникален и красив графичен ефект, така че тя може да бъде забелязана в една стая с ясно чувство за присъствие.

2 цвят и текстура на този мрамор имат естествена промяна. Повечето хора, които ценят естествен камък разбират, че тази естествена промяна форми на красотата и характер на материала.

3. материалът от черен мрамор тази Кения е просто добива в големи камъни и след това нарязани. Тези панели са полирани след това да произведе гланцова текстура.

Този продукт може да се използва в различни приложения, включително подове, бани, кухни, входа, и в действителност тя е подходяща за всяко приложение, което изисква теракотени или работна повърхност.

Нашето предимство:

1) своя собствена плоча поле и групово поле.

2) богат опит в бизнес за износ.

3) самостоятелно собственост кариерата, стабилни доставки и благоприятна цена.

Спецификации:

С: Gangsaw плочи, стандарт или изрязани размер плочки, плотове, Vanitytops или тоалетната мивки и т.н.

Повърхностно покритие: полирани и шлайфани главно

Приложение: Вътрешно използване главно

Произход: Китай

Продукт дисплей:

Kenya Black Marble Price

Hot Tags: Кения черен мрамор, производители, доставчици, фабрика, едро, проект, Цена
Запитване

You Might Also Like