Етажни медальони, направени от мрамор и гранит

Етаж Медальони, направени от мрамор и гранит Медальони от мрамор и гранит са налични в дизайна, показан на снимките или в собствен дизайн, например семеен гребен или корпоративно лого. Мрамор подови конструкции се изпълняват от нашите майстори в мрамор, гранит или ...

Информация за продукта

Етаж Медальони, изработени от мрамор и гранит

Медальони от мрамор и гранит са налични в дизайна, показан на снимките или в собствен дизайн, например, семеен гребен или корпоративно лого.


Мраморните подови конструкции се изпълняват от нашите майстори в мрамор, гранит или травертин. Каменните медальони са проектирани така, че да пасват на каменни подове. Можете да персонализирате водни струи от мрамор с елементи от други медальони или граници за подови настилки.

Повечето медальони на пода могат да бъдат мащабирани до всякакъв размер. Ако се интересувате от конкретен размер на медальон от пода, моля, изпратете ни имейли с Вашите проекти или снимки.

Стандартната дебелина на каменния медал е 17 мм. Тя може да бъде направена в друга дебелина според вашите изисквания. Стандартната дебелина за твърди мраморни медальони е с дебелина 15-18 мм без алуминий.

Мраморът или гранит, използвани за подови медальони, нямат фуги и са полирани и запечатани. Каменните медальони могат да бъдат монтирани на пода или на стените и могат да се използват като гръб в кухнята или като табла.


Водният камък медальон се изработват от Xiamen Yalitong Stone чрез рязане на естествени каменни плочи с машина с водна струя, сглобена възможно най-здраво на твърда подложка. Камъните са полирани и запечатани и няма празнини или фуги между отделните парчета. Не е нужно да се притеснявате за почистването на фугиращата смес или на подходящите фуги в цвят. Наличието на компютърно оборудване с водна струя ни позволява да рязаме камък на невероятно малки отклонения.


blob.pngЗа всяка нова оферта за проекти, моля, свържете се с нас на адрес: export@yalitong-stone.com
Запитване