Volakas мрамор Bookmatch

Естествен камък Volakas мраморни плочи Volakas мрамор е елегантен естествен камък с участието на бял фон, ударения с вените на сивото и мостри на бледо Бургундия. Volakas мрамор е добиван от Гърция и идеален за суетите, стенни плочки и гранитогрес. Спецификации: С:...

Информация за продукта

Volakas мрамор Bookmatch

Volakas мрамор е елегантен естествен камък, с участието на бял фон, смесени със сив вени, кафяв вени и понякога лилаво вени, като чувство на жизненост и движение в материала. Изобилие отличителен вените позволяват на стила на bookmatch, създаване на уникален и лъскави илюзия за дълбочина в космоса.

Съвпадение плочи книга не са налични за всички материали. Обикновено само топчета с линейни модели или много движение са книга съвпадение. С такива мрамори полиране по този начин наистина показва естествената красота. Бял мрамор Volakas мрамор е такъв камък.


Спецификации:

С: Gangsaw плочи, стандарт или изрязани размер плочки, Vanitytops, стълбите или тоалетната мивки и т.н.

Повърхностно покритие: полирани и шлайфани главно

Приложение: Вътрешно използване главно


Ние може да намали Volakas мраморни плочи или Volakas мраморни блокове с различни размери, но той само изглежда най-добре, когато тя е голяма плоча за bookmatch.


Гаранция за качество:

1. Всяка плоча ще бъдат инспектирани от нашите работници с 10 години опит да се уверите, всички плочи без дупки, пукнатини, черни линии и др.

2. Изпращане на снимки на всеки сбор преди експедиране

3. Изпращане на снимки на съда, зареждане след контейнер товаря.


Всяка заинтересована с мраморни bookmatch нашите Volakas Моля моля пишете ни от export@yalitong-stone.com

Благодаря


Hot Tags: Volakas мрамор bookmatch, производители, доставчици, фабрика, едро, проект, Цена
Запитване