Басейн с бяла волака за продажба

Волака Бял басейн
Цвят: Волака бял мрамор
Размер: 600x380x130 mm

Информация за продукта

ОПИСАНИЕ:

Volakas White Marbleis бял мрамор със сиви малки или големи вени. Кариерата се намира в близост до град Драма, малък град на около 150 км от Солун и на 650 км от Атина, столицата на Гърция.

Той е много известен бял мрамор в световен мащаб заради хубавия си бял цвят в комбинация с добри цени в сравнение с други подобни бели мрамори от Италия.

Тази мивка за съдове е направена от скала от естествен камък, издълбана на ръка в мивка. Мивки Volakas от бял мрамор варират от 15" Диа. до 21&"; Диа. Тази естествена мраморна мивка е много уникална и различна една от друга, което придава модерна и елегантна сеч на вашата баня. Полираната купа изглежда красива и много лесно се почиства.


● камък от Волакас от бял мрамор

● Кръгла или овална форма или по поръчка

● Бял цвят със сиви вени

● 600x380x130 мм

● Полирана купа

● Отворен отвор отговаря на стандартните 1 5/8"

● MOQ: 20PCS на поръчка

Освен тази мивка за съдове със специални размери, ние имаме и много стандартни мивки за съдове с кръгла сянка.За всяко запитване относно нашите басейни с бял волака, моля, свържете се с нас:

WhatsApp:+86 13859955059 (Софи)
+86 13606008877 (Лили)

Контакт 1: Софи Джоу

Електронна поща:sophy@yalitong-stone.com

Контакт 2:Лили Лин

Електронна поща:lily@yalitong-stone.comHot Tags: басейн с бели волаки за продажба, производители, доставчици, фабрика, едро, проект, цена
Запитване

You Might Also Like