Бежови кварцови тоалетни чинии

Бежов кварц суета Top изкуствена баня кварцови баня плотове

Информация за продукта

Бежови кварцови тоалетни чинии


Кварцът е нов вид изкуствен камък, синтезиран от повече от 90% кварцови кристали със смола и други елементи. Това е плоча, направена от вакуум под налягане, високочестотно вибрационно формоване и термообработка.


Кварцът се използва широко като кухненски плочи, суета, стени и други вътрешни повърхности. Сравнете с природния камък, той има добри предимства.


  1. Повърхността е светла: Този материал е без микропореста структура, не абсорбиращ, устойчивостта на замърсяване е изключително силна, повърхността е лесна за почистване и поддръжка.

  2. Противопожар: Повърхността има висока способност против изгаряне, която е най-добрият материал за устойчивост на топлинната устойчивост.

  3. Нетоксичен и нерадиоактивен: Националната здравна организация е доказана като нетоксичен санитарен материал, който може да бъде пряко свързан с храната.


Yalitong камък е професионален производител и производител на кварц суета върхове от години, ние сме в състояние да предложи всички видове кварцови повърхности и countertops за кухни и бани. Ние имаме богат опит предоставяне на плотове и суета, както за жилищни и търговски проекти. Нашият основен пазар е Америка и Европа. Ние предлагаме по-долу гаранция.


  1. Висококачествена плоча и добро изработване

  2. Силна опаковка за доставка

  3. Конкурентно ценообразуване

  4. Навременна доставка


Надяваме се, че има възможност да бъде вашият добър доставчик на кварц столове продукти в Китай.

Hot Tags: бежов кварц суета върхове, производители, доставчици, фабрика, на едро, проект, цена
Запитване

You Might Also Like