Санта Сесилия Гранитни тоалетни чинии

Гранит Санта Чесилия е зашеметяващ кремообразен гранит, кариерен в Бразилия и се нарича също Giallo Cecilia Light, е чудесен избор за кухненски плотове и вани за баня. Санта Сесилия Granite Vanitytops са много популярни за използване в жилищни и търговски проекти.

Информация за продукта

описание

Гранит Санта Чесилия е зашеметяващ кремообразен гранит, кариерен в Бразилия и се нарича също Giallo Cecilia Light, е чудесен избор за кухненски плотове и вани за баня.

Те са много популярни, за да бъдат използвани в жилищни и търговски проекти.

параметър

Материал: Санта Сесилия Гранит

Цвят: Бежов; каймаклия

Препоръчителна употреба: Вътрешни стени и подови настилки, плотове, маси и масички.

Повърхност за довършителни работи: Полиран главно за върховете

Допълнителни имена: Giallo Cecilia Light

Размери: 37 "x22"; 49 "x22"; 61 "x22"; 73 "x22"

Мивка извод: един или два

Стоманена стоманена пръчка за 2 отделения за измиване на вани

Преглед на материала:

image.png

Идентификация на качеството

Един поглед, т.е. повърхностната структура на камъка, се наблюдава с невъоръжено око. Най-общо казано, равномерната фино структура на материала на камъка има деликатна текстура, която е добър каменен материал; грубото зърно и неравномерното структурно зърно имат слаб външен ефект, механичните свойства не са еднакви и качеството е слабо. В допълнение, поради влиянието на геоложките ефекти върху естествения камък често се произвеждат някои фини вени и микропукнатини, а камъкът най-вероятно се разкъсва по тези части и трябва да бъде отстранен. Що се отнася до липсата на ръбове и ъгли, по-важно е да се повлияе на външния вид, особено при избора.

Две количества, т.е. спецификациите на размера на камъка. За да се избегне засягането на снаждането или причиняването на шарката, шарката и деформацията на линията след снаждане, това повлиява декоративния ефект.

Видео

Всяка друга подробна спецификация за всеки от вашите жилищни или търговски проекти, можете да изпратите Вашето запитване директно до нас

по имейл: export@yalitong-stone.com

или WhatsApp: +86 13859955059

Запитване