Абсолютна черен гранит Китай кръгла маса върховете

Китай абсолютна черен гранит кръгла маса върховете Min. ред: 20 определя тип: кръгла маса върховете материал: естествен камък черен гранит повърхност довършителни: полирани и шлайфани главно цвят: черен използване: хотел, търговски, рецепционист, офис, Бар, Бюро Топ пакет: Fumiated дървени щайги абсолютна Китай...

Информация за продукта

Абсолютна черен гранит Китай кръгла маса върховете


Минимална поръчка:20 комплекти

                           

                           

Китай абсолютна черен гранит е популярен и известен по целия свят. Китай абсолютно Черно е с много малки зърна и добиван в северната част на Китай. На пазара, е често срещан проблем, че сте възможно да получите багрени абсолютно черно с много пазаря се цена, тогава ще осъзнаете, че плотове изглежда като те изчезват след известно време, най-добрият начин да се предотврати това е да мине през реномиран доставчик че onl y купува материал, първо качество, което означава, че те не ще бъдат боядисани по никакъв начин.  Важно е да видите плочи в лицето и не покупка на базата на цената на мира. Всички от нашите абсолютно Черно са всички естествени Черно без допълнително умира процес.

Въз основа на нашите честни маркетинг, ние доставени плотове за много проекти вече.


Както и кръгла маса върхове, ние доставени Китай абсолютни черен квадрат върхове:

照片 006.jpg
照片 012.jpg
照片 021.jpgНе само Китай абсолютно Черно е наличен, индийски абсолютно Черно също е друга опция, която зависи от изискването за проекта.

Всяко ново разследване, моля свържете с нас: export@yalitong-stone.com

или WhatsApp: +86 13859955059
Hot Tags: абсолютна черен гранит Китай кръгла маса върхове, доставчици, фабрика, едро, Цена
Запитване

You Might Also Like