Месинг синьо гранит таблици

Месинг синьо гранит таблици са сини база гранит, добиван от индийски и могат да бъдат предлагани с полиран, фламбирани, усъвършенства и други повърхности.
Той е идеален за настилка, облицовка, брояч върхове и др.
Този материал дава интересен поглед. Камъкът е много трудно, впоследствие е устойчив на надраскване, оцветяване и подкопава.

Информация за продукта

Месинг синьо гранит таблици

 

Описание на продукта

Месинг синьо гранит таблици са сини база гранит, добиван от индийски и могат да бъдат предлагани с полирани, Шлайфани и други повърхности.  Той е идеален за настилка, облицовка, брояч върхове и др. Този материал дава интересен поглед. Камъкът е много трудно, впоследствие е устойчив на надраскване, оцветяване и подкопава.

Ние сме износители на месинг синьо гранит от Индия в Кътър & gangsaw размери плочи и изфабрикувани плотове. Ние сме производител на месинг синьо гранит плочки, известен също като Vizag синьо / Бахама синьо / лавандула синьо / хималайска синьо гранит плочки. Тези плочки са направени в различни дебелини вариращи от 12 mm до 50 mm и по поръчка. Най-търсените продукт е 18 и 20 мм дебелина полиран месинг синьо гранит върхове.  опаковани в Опушените дървени щайги, увити с пяна.


Размер:24" диаметър х 3/4" дебели

Дебелина:20 мм (3/4"), 30 мм (1 1/4") главно

Край:Единична нос на бик, единични улеснен край, двоен нос на бик, двойни улеснен ръб и mitered ръб.Запитване