Начало > Новини > Съдържание

Защо и как да изрежете гранитни плотове

Jul 06, 2017

Защо и как изрязваме гранитни плотове ?

В момента все повече и повече предприемачи избират да купуват каменни материали за жилищни и търговски проекти от китайски доставчик директно. Що се отнася до кухненските щандове, то винаги изисква отделяне на мивка от неръждаема стомана и керамична преграда за мивки за суета.

Тъй като цената на китайския труд е винаги по-евтина от чужбина;

Като отстраняването на мивката в строителната площадка ще изисква много подходящи инструменти и професионални работници;

За да бъде по-конкурентоспособна по отношение на ценовата ефективност и ефективността на инсталацията, повечето от дилърите на проекти избират да купуват върхове от Китай с отрязъци за мивки.


Нашите работници в нашата фабрика имат способността да вършат добре работата.

Първо следваме чертежите на клиентите и правим шаблон за почистване на мивката:

  • Първата стъпка, когато изрежете дупката за мивка в горната част на гранит, е да оформите шаблона. Нагласете плочата от гранит върху стабилна повърхност и точно измерете точното местоположение на мивката, следвайки шаблона за отвора, който обикновено е с по-малка ширина и дължина от 1/2 до 1 инч от самата мивка. Също така следвайте шаблона, за да намерите и дупките на кранчето.Нарязване на дупките

  • За да отрежете дупката за крана, поставете границата върху стабилна диамантена бормашина. Пробийте в плочата право надолу с зидарията малко, за да образуват дупките. Душът за мивка се нарязва с диамантен бичен трион или друг материал за рязане на гранит, като се използва професионален каменен режещ трион заедно с течаща вода.Ако имате нужда от мивки от неръждаема стомана и керамични мивки от Китай, можем да работим заедно, за да намерим подходящата за вашите проекти.