Начало > Новини > Съдържание

Как да поддържате гранит камък

May 15, 2017

Ново положените гранит земята е неблагоприятно да се направи долната восък и восък: защо новата гранит земята не е подходяща за восък и восък, можем да направим сравнение на това и мрамор могат да бъдат сключени.

Мраморната повърхност, независимо от новата и старата, се състои от кристали от калциев карбонат, големи частици, така че порите, дори и след внимателно полиране, под микроскопа все още могат да видят неравномерен интерфейс. Тази фина порьозност е предимството на падането на восък: С долния восък, дъното на молекулното тегло на малката, силна пропускливост, съчетано с капилярен ефект, скоро дъното на восък се адсорбира върху повърхността на мраморния филм, когато влагата на дъното на восъка е напълно летлива, адсорбционната сила е по-голяма, Тази адсорбция е от съществено значение. Използва се за противодействие на силата, упражнявана върху повърхността на движещото се лице и плъзгането на предмети, без да се оставя восъчната повърхност на земята.

И за новопоставената гранитна маса основната й съставка е кварц, слюда, фелдшпат кристал, плътността е голяма, твърдостта е изключително висока, съчетана с изкуственото полиране, прави границата на повърхността малко пори, така че когато восъкът падне, Долният восък не може да проникне, няма капилярен ефект, разбира се, няма или само много слаба адсорбционна сила, подобна восъчна повърхност, когато хората ходят по нея, е лесно да падне, правейки восъкът работа безполезна.

В отговор на тази ситуация, за новопостроен гранит, след като шест месеца до една година, просто спрей почистване и поддръжка восък за предотвратяване на петна infiltration гранит, и поддържа яркостта на повърхността може да бъде. Поради различните хора, които се разхождат всеки ден, интензивността на гранитната повърхност е различна, след определен период от време.