Начало > Новини > Съдържание

Характеристики на кварцовите камъни

May 15, 2017

1. Изтрийте не цветя

Кварцовият камък съдържа 94%, кварцовият кристал е естеството на твърдостта след диаманта в естествените минерали, повърхностната му твърдост може да бъде Gao Damo 7.5, много по-голяма от използваната в кухнята лопатка и други инструменти, няма да бъде надраскана ,

2. Не замърсява

Кварцовият камък се произвежда под вакуумно състояние, гъстите и порести композити, неговата кварцова повърхност към киселинната и алкалната в кухнята и т.н. имат отлична антикорозионна способност, ежедневното използване на течни вещества няма да проникне вътрешно, дълго време до повърхността На течността само с чиста вода или чист и почистващ препарат с парцал може да се използва, ако е необходимо, за остъргване на повърхността на задържането на острието.

3. Не е стар

Кварцов камък лъскава повърхност е чрез повече от 30 многоканални сложни технология за полиране обработка, няма да бъде остъргвана с нож лопата, няма да бъде течност вещества проникване, няма да доведе до пожълтяване и обезцветяване, ежедневно почистване само с вода изплакване може да просто. Дори след дълъг период на използване повърхността на същата нова маса със същата ярка, без поддръжка и поддръжка.

4. Не горя.

Естествената кварцова кристализация е типичен огнеупорен материал, чиято точка на топене е до 1300 градуса по-горе, 94% естествен кварц, изработен от кварцов камък напълно незапалими от горенето, няма да бъде причинен от излагане на висока температура на изгаряне, Не съответстват на характеристиките за устойчивост на висока температура.

5. Нетоксично излъчване

Кварцова каменна повърхност гладка, плоска и без драскотини, гъста структура от порести материали прави бактериите никъде да не се крият, могат да бъдат директно в контакт с храната, безопасни нетоксични.

Висококачествен кварцов камък, използващ избрани естествени кварцови кристали Минерали, съдържанието на SiO2 над 99.9 %%, и в производствения процес за пречистване на суровините, без никакво излъчване на примеси от тежки метали, 94% кварцови кристали и други смоли Добавки правят кварцовия камък опасност от радиационно замърсяване.