Начало > Новини > Съдържание

Характеристики на гранит

May 15, 2017

Гранитът е красив, издръжлив, много труден. В древни времена, ако имаше сложна минна промишленост, оборудване за обработка и технологии, определено беше по-популярна от мрамор.

Гранитът често съдържа други минерали, като рога и Мика, и предлага разнообразни цветове, включително: кафяво, зелено, червено и черно. Тъй като процесът на кристализация е бавен, неговите кристали се преплитат заедно като куб,

Така че е трудно. Тя е толкова трайна, колкото къщата, за да не падне отломки, не е лесно да се надраска, без да се страхува от високи температури. Независимо от цвета или яркостта, стига да има някакъв здрав здрав разум, няма да изчезне или да потъмнее. Той е едва замърсен, полиран след висок блясък на повърхността, всички видове атмосферни условия, причинени от примеси, едва ли могат да се залепят.

Стоманени тел Обикновено се използват въжета за минни гранит. Представен е нов процес на плътно дрениране на очите и пръскане с пламък. Метод на сплашване чрез пламък Минните камъни се срязват спретнато, а не вътрешно, с висока производителност. Минните камъни са груби след цялото, известни като недостиг на материал, а след това чрез изкуствен свредло или машинно рязан трион, за да се направи необходимия размер на блока, плоча; Използват фрезова машина или обработка с въртящ се слой, стават цилиндрични или дъгообразни; Накрая изкуствено нарязани груби, фини рок линии или машинно шлифоване, полиране, така че повърхността кристално ярка. Гранитът не замърсява околната среда. Синтетичните материали често са придружени от лоши или дори токсични странични продукти, които трябва да бъдат сменени няколко пъти по време на строителния период (всеки път, когато ще се справят с проблеми). Гранитът не трябва да бъде заменен, защото е много издръжлив.

В допълнение, гранит е много практичен, може да се направи в различни повърхности - полиране, мат, фино смилане, пожар, обработка на ножове и пясъкоструене. Тъй като гранитът често съдържа радиоактивни вещества, използването на гранит е необходимо, за да се измери нивото на радиация и след това да се потвърди неговото използване.