Начало > изложба > Съдържание

Защо да изберем нашия кварц, за да направим плотчета и тавани

Jun 22, 2018

Yalitong Stone е професионален производител на плочи за плочи и вани с изкуствени кварцови плочи, които могат да се използват в жилищни и търговски интериорни декорации, включително кухненски плотове, вани за баня и офис маси.

Защо да изберем нашия кварц, за да направим плотове и тоалетни чинии?

Нашата кварцова повърхност използва само природата и необходимите суровини по време на производствения процес:

● Ние не използваме калциев прах, който е много ниска цена и тази съставка ще причини фрактури. Никога не заместваме фин кварцов пясък с калциев карбонат, така че нашата кварцова повърхност винаги може да запази същия ярък цвят след много години.

● Не е необходимо да използваме восък по време на нашия поливен процес на повърхността. Процесът на накисване може да направи полирането по-лесно, защото ако са плочки, съдържащи калциев прах, тогава те не са лесни за полиране.

● Не използваме кварцов пясък за химическо очистване, който е с лошо качество с много ниска цена, в противен случай структурата на силиций може да бъде унищожена и повърхността ще се превърне в ръждясала след известно време.

● Нашият кварцов камък е сертифициран по CE и също така е оценен и сертифициран от NSF като безопасен материал за директен контакт с храни. Ние също така имаме Greenguard Gold сертифицирано от UL за ниски емисии на химикали, което гарантира фактори за безопасност на чувствителни хора като деца и възрастни хора, ученици в училища и пациенти в болници. Сертифицирането гарантира на крайните потребители максимална сигурност и защита.

Със силна увереност в качеството и обслужването, повърхността Yalitong Quartz предлага на клиентите 15-годишна и 10-годишна гаранция съответно за жилищни и търговски проекти.