Начало > изложба > Съдържание

бели кварцови каменни плочи

Nov 29, 2017

Бяла кварцова каменна плоча

Xiamen Yalitong камък Индустриална Ко ООД е водещ износител и доставчик на едро на премиум, качествени каменни плочи и плотове, включително гранит, мрамор и кварц.


Нашите премиум кварцови каменни плочи селекция предлага над 150 цветни шарки. Имаме перфектния плот от кварцов камък за вашия проект, независимо дали вашите кварцови каменни плочи се нуждаят от вашата кухня, баня или друга повърхност. Всички плочи от кварцов плот могат да бъдат произведени след 2 седмици и са готови за бърза доставка.

На пазара, особено бели кварцови каменни плочи са много популярни, за да бъдат произведени да бъдат плотове или суета върхове.

В нашите цветови опции нашите бели кварцови каменни плочи включват различни модели:

  • Абсолютни бели кварцови плочи

  • Бяла кварцова каменна плоча с фини зърна

  • Бяла кварцова каменна плоча със средни зърна

  • Бяла кварцова каменна плоча с гигантски зърна

  • Бяла кварцова каменна плоча с кремав диамант

  • Бяла кварцова каменна плоча с кристали

  • Бяла кварцова каменна плоча с различни вени


Така че можете да намерите толкова много различни опции в нашата материална галерия, за да донесете вашите кухни или бани на ново ново ниво. Ако не можете да намерите точно същите цветове, каквито предпочитате в нашия артикул, можете да ни изпратите мостра, можем да направим възможно най-близкия цвят на базата на Вашата мостра. Наричаме съвпадение на цветното производство на кварцови каменни плочи.


Забележка: Възможно е да има цветови вариации за същите цветни кварцови каменни плочи, когато се произвеждат в различни партиди, така че първо трябва да проверим цвета на плочата, ако трябва да ги използваме в същия предварително проектиран проект.


Ако имате повече въпроси или запитвания относно нашите бели кварцови каменни плочи, моля, изпратете ни имейл на адрес: export@yalitong-stone.com

Благодаря

Нашата селекция от висококачествени гранитогрес предлага над 250 цветни шарки. Разполагаме с идеалния гранитогрес за вашия проект, независимо дали вашите гранитни плочки се нуждаят от вашата кухня, баня или друга повърхност. Всички плочи от гранитогрес са налице и са готови за доставка