Начало > изложба > Съдържание

Какво е кварц каменни плотове?

Nov 15, 2018

Какъв е плота?

Кабинет за плотове са преминали през няколко пробив ремонти, от борда на цимент, плочки повърхност, дървена дъска, облицоването противопожарни борда, естествен камък борда, неръждаема стомана, до най-използваните днес еКварцов каменни плотове. Табла за цимент, плочки повърхности, дървени дъски, и т.н. са премахнати от пазара поради тяхната много недостатъци. Ние няма да говорим за това тук. На следващо място ние ще обобщим предимствата и недостатъците на няколко съществуващи плота материали на пазара:

Огнеупорни дъска отгоре: Огнеупорни съвет върха е изработена от MDF, а облицовката е пожароустойчиво съвет. Дебелина: 4 мм, цветна и разнообразни, противопожарни, непромокаеми, масло устойчиви и лесни за почистване. Въпреки това устойчивост на налягане, устойчивост, твърдост и опазване на околната среда може да не отговарят на изискванията, и експлоатационен живот е кратък, така че постепенно ще бъдат премахнати от пазара.

Неръждаема стомана плотове: трайни и лесни за почистване. Въпреки това един цвят от неръждаема стомана плотове се чувства неудобно, не топли и липсва топлината на семейството. Той вече е предпочитан от хора, които подчертават личността и адвокат връщане към природата.

Изкуствени каменни плотове: изкуствени каменни плотове, съществуващи на пазара са главно от ненаситени смола или акрилна смола, добавя с пълнители, оцветители и притиснати от вакуум бълбука равнина. Дори производителите използват ръка-паста смола и камък прах. Неговите основни характеристики са ярки и цветни, силни пластичност, но бедни дращя съпротива, твърдост не е достатъчно, няма естествено чувство, антибактериални, околната среда опазване и други аспекти не са много идеални.

Естествен камък: Въпреки че естествен камък е естествена текстурата, тя е по-красива, но естествен мрамор не е устойчив на замърсяване, защита на околната среда, издръжливост, устойчивост на висока температура и др. Главно защото естествен камък има пори, е лесно да проникнат в текстура, е трудно да се чисти и естествен мрамор е крехък и е невъзможно да се направи плота на повече от 1 метър. Когато температурата се променя рязко, тя също ще се развалят. В допълнение естествен камък има силна радиоактивност. Може да причини увреждане на човешкото тяло.

В обобщение има спешна нужда да се намери нов тип на плота, който е екологично чисти, антибактериални, надраскани, висока температура, устойчиви, цветни и лесно да се чисти, за да отговарят на изискванията на употреба.