Начало > изложба > Съдържание

Какво е плот от кварцов камък?

Sep 12, 2018

Кварцовите каменни плотове се отнасят за плотове от камък, изработени от кварцов камък, предимно от счупено стъкло и кварцов пясък. Предимството на кварцовите каменни плотове е, че те не се страхуват от надраскване, добра топлоустойчивост, могат да бъдат павирани с големи площи, безпроблемно зашити и издръжливи.

Специфичният производствен процес: Първо разбийте висококачествения естествен кварцов пясък и след това го пречистете (процесът елиминира металните примеси, избягвайки радиоактивността на продукта) и след това смесва суровините и кварцовите кристали под вакуум (90% -94). Материали като%, смола (6%) и следи от пигменти се правят в големи листове чрез хетерогенна полимеризационна технология и след това повърхността се полира и полира в повече от 30 стъпки.

До 93% от кварцовото кристално тяло е основната структура, която прави продукта запазва кристала от кварцов кристал. Неговата текстура е по-твърда и по-стегната и има характеристиките на износоустойчивост, устойчивост на налягане, висока устойчивост на температури, устойчивост на корозия и анти-проникване, които не са съчетани с други декоративни материали. Цветната комбинация му придава естествена каменна текстура и красива повърхност.

Тъй като този продукт е съвсем нов декоративен повърхностен материал, изработен от кварцова кристална руда, той е комбинация от естествена красота и високи технологии. Самата кварцова кристална мина има естествени характеристики на кристално чист, ясен, красив цвят, лукс, висока твърдост, без деформация, без промяна на цвета, силна якост, без радиоактивност, силна киселинна устойчивост и т.н. Кварцовият камък използва суровината, изработена от този материал, за да комбинира предимствата на много естествени камъни и изкуствен камък. Тя е широко приета и се използва от повечето клиенти в света, включително Европа, Америка, Австралия, Близкия изток и други страни. Тя е била продадена на произхода на кварцовия камък в Италия, Съединените щати, Испания, Турция, Португалия и други страни.

Quartz Bathroom Countertop