Начало > изложба > Съдържание

Основният метод за безкръвно обработване на камък

May 15, 2017

1. Холистично лечение

Мраморното лепило се приспособява към цвета на камъка, близо до вдлъбнатината за вмъкване, за да се запълни, образувайки каменното тяло, а цветът на междината - основно последователен ефект. Визуалният ефект е: приблизителната разлика и каменният цвят не са очевидни, далеч погледът е едно цяло. Това е и най-общият подход.

2. Обработка на мрежата

Безшевно третиране, може да бъде направено от регулиране на цвета на мраморното лепило, отколкото цвета на самия камък по-дълбок или по-лек във визуалното изобразяване на ефекта от мрежата. В момента, на вътрешния земята камък безшевно лечение метод, многоцелеви ефект лечение. Но в Хонг Конг, Европа и Съединените щати и други области, в които се използват камъни, дизайнерите често използват ефекта на мрежата, подчертавайки стила.

3. Обработка на шевовете в САЩ

Можете да използвате пълнител или подобен материал чрез смесване, оцветяване, запълване на празнината между камъка. Запълване, запечатване, антифугиращ ефект. Наречен "Обработка на шевове", също принадлежи на камък безшевно третиране.

Въпреки това, този вид лечение е по-подходящ за повърхността Yu Yaguang и каменната повърхност от вълна. Но в гладки камъни, чрез смилане на лечение, общият ефект не е много добър. От друга страна, свързващото вещество на пълнителя, антифулиращият ефект също е по-лошо от мраморното лепило.