Начало > изложба > Съдържание

Каменни особености на мраморните плотове

May 15, 2017

1. Не деформирани, с висока твърдост, силна износоустойчивост. Скалите са дълго естествено стареене, организационната структура е еднаква, коефициентът на линейно разширение е минимален, вътрешният стрес изчезва напълно, не се деформира. Не се страхува от киселинни, алкални материали ерозия, няма да ръждяса, няма нужда да боядисват масло, не лесен за лепкав прах, поддръжка, лесна поддръжка, дълъг експлоатационен живот.

2. Устойчивост на абразия, висока температура, без необходимост от поддръжка. Добра твърдост, висока твърдост, силна абразивна устойчивост и малка температурна деформация. Няма да има драскотини, няма постоянна температура, за да се предотврати, при околна температура може да запази оригиналните си физически свойства.

3. Физическа стабилност, щадяща от въздействието на отпадането на зърното, повърхността не може да си позволи издухване, да не повлияе на нейната равнинна точност, стабилност на материала, да осигури дългосрочна недеформация, коефициент на линейно разширение малък, Точност, анти-ръжда, магнитна изолация. Без магнетизация, измерването може да изглади движението, без скърцащо усещане, без да е засегнато от влажност, а самолетът е твърдо решен.

4. Но при определена радиоактивност не се препоръчва използването на големи площи.