Начало > изложба > Съдържание

Ръководство за подбор на мраморни плочки

May 15, 2017

Висококачествена текстура от мраморни керемиди Естествено, в сравнение с естествените мраморни плочки, средният човек е трудно да се различи. Потребителите при избора на мраморни плочки могат да бъдат пресявани от керамичните плочки, водопоглъщането.

1. Цветът на мраморните плочки е много богат, потребителят в покупката преди, може да участва в обширния декоративен декоративен случай, както и да слуша експертно мнение повече. В допълнение, в съответствие с личните предпочитания, в съчетание с размера на жилищното пространство да се измери за постигане на най-добрия ефект декорация.

2. Тъй като мраморните плочки принадлежат към нови неща, спецификациите на пазарните плочки са неравномерни, керамични плочки с големи размери все по-разпространени. Общият клиент ще има "голяма тухла изглежда атмосферата" този вид закупуване манталитет, като по този начин пренебрегва действителния размер на домашното пространство. Но всъщност размерът на плочките не е по-голям, толкова по-добре. Точно казано, закупуването на мраморни плочки трябва да се основава на действителното жилищно пространство, за да се определи площта, за да не се повлияе на естетическото усещане за пространство в помещението.

3. Не разчитайте прекалено на сертификат, спечелил наградата на производителя. При избора на керамични плочки потребителите често се бъркат от бизнеса на повърхността на честта и пренебрегват доклада за проверка на качеството на продуктите и доклада за радиоактивно откриване. Съдейки за плюсовете и минусите на мраморните плочки не може да разчита само на различни сертификати, но и на качеството на продукта.

4. Най-общо казано, мраморните плочки ще имат определена хроматична аберация и тази хроматична аберация ще окаже пряко влияние върху цялостния ефект на декорацията в стаята. Потребителите при избора на керамични плочки, редица продукти могат да бъдат разположени вертикално в равнина, като се наблюдава неравномерен феномен. До двата тухлени ръба заедно, за да видите дали има пропуски.

5. Изборът на керамични плочки не само за да се прецени от външния вид, но и в експерименталната операция не може да се приеме леко. Коефициентът на поглъщане на водата е една от основите за оценка на качеството на плочките. Залейте водата на гърба на плочките, вижте как се използва скоростта на абсорбция на водата, коефициентът на абсорбция на водата е важен фактор за определяне на качеството на плочките. Колкото по-нисък е абсорбът на плочките, толкова по-голяма е плътността на неговата степен, така че стегнатите тухлени дупки не са лесни за абсорбиране на влага и мръсотия, по-лесно се почистват.