Начало > изложба > Съдържание

Запазване на камък, за да се запази сухият чист най-важното

May 15, 2017

Изсъхването на камък трябва да знае първият камък, появата на камък патологични промени на пророка неговата етиология, не се тревожи разстройство капки медицинска служба. Каменни пукнатини, плаващи, плюшени жълти, водни петна, ръжда, бай Хуа, мъгла и други проблеми, може да се дължат на прекомерно поглъщане на вода. Така че банята е най-добре да се избягва с помощта на естествен камък. Поради повече водна пара в банята, естествен камък в такава среда, повърхността е много лесно да стане мрачна и да създаде подобен облак като кръг от бели петна. Каменната повърхност пожълтяване феномен, може да се кола маска камък дишане Мао Xikong. Камък, за да поддържате светлината чиста и чиста, да извършвате редовна поддръжка и почистване, да избирате каменния специален защитен агент, или моля, професионална полираща обработка на фирмата.

В днешно време хората също установяват, че кола маска може да причини някаква вреда на камъка, тъй като е като вид херметически защитен покриващ материал на каменната повърхност, финият отвор на камъка е запечатан след вътрешната и зад влагата, която не се изпуска, натрупана в Камък вътре във времето за дълъг период от време причинява каменна поява патологични промени. Има много собственици искали да покрият мраморния под килим или отломки, влага не може да бъде чрез "капилярна дупка" летливи навън, камък ще бъде прекомерна влажност, увеличаване на влагата и да доведе до "патологичен" проблем.

Обикновено имат цвят на масло, чай, кафе, кокс, соев сос, мастило и други вещества, ако капки на повърхността на камъка лесно чрез камък капилярна проникване в камъка вътре, образуването на трудно да се премахнат петна. След като мръсните неща падат върху камъка трябва да се изчисти веднага. При почистването, за предпочитане е да не се използва някакъв непризнат с рН препарат. Най-добре е да използвате по-сух парцал и да почиствате камъните.