Начало > изложба > Съдържание

Как да закупите гранитни плотове от Китай?

Nov 02, 2017

Как да закупите гранитни плотове от Китай?

Гранитът е естествен камък, който е красив, изключително издръжлив и може да се използва като площадка в много от стаите, включително баните и кухните. Има много фирми, които продават и изработват гранит в Китай, и има буквално стотици цветове, стилове и варианти на гранит. За да се направи най-добре осведомен покупката на гранит, трябва да се направят няколко съображения, преди да се вземе окончателно решение.


1. Посетете местен изложбен гранат, за да разгледате сортовете от гранит, които най-добре съответстват на вашето пространство. Гранитът идва в почти безкрайно разнообразие от стилове, шарки и цветове.


2. Съберете проби от различни видове гранит от шоурума и ги поставете в стаята, в която ще инсталирате гранита. Сравнете и контрастирайте пробите с размера и цвета на шкафа и украсата в стаята.


3. Определете най-добрите шаблони за съответствие според вашия стил. Преди да финализирате крайния си избор, можете да запазите 2 или 3 цвята като вторични опции.


4. Финализирайте избора си на цвят от гранит и след това използвайте лента, за да измерите дължината и ширината на плота.


5. Намерете 2 или 3 реномирани производители на гранит и получете оценки от всеки производител въз основа на Вашите гранитни опции и размери.

  • Изберете кой ръб ще работи най-добре за вас. Има различни гранични покрития за гранитогрес: единична дебелина 2 см (3/4 инча) или дебелина 3 см (1 1/4 ") с квадратни ръбове, ръб на бинолоза, ръб на оге ... или двоен ламиниран ръб от 1 1/2" , квадратния ръб или ръба на оге.

  • Обсъдете дали ще закупите под мивка, горна монтажна плочка или вградена мивка, както и вида на кранчето, който ще закупите. Всички тези елементи ще бъдат свързани с цената на изработката на гранит.


6. Ако е възможно, можете да посетите всяка работна среща на потенциалните производители на гранит, за да видите качеството на техните гранитни плочи и изработка.


7. Прегледайте всички оценки и определете кой производител може да свърши добре работата ви и да спечелите доверието си. Основайте решението си относно цената, качеството на продукта, качеството на работа, времето за доставка и комуникациите. Финализирайте крайния избор на цвят и избор на производител.


8. Прочетете договора на производителя, направете необходимите промени и подпишете договора. Поставете необходимите депозити и финализирайте покупката си.