Начало > изложба > Съдържание

Как да се поддържа красотата на кварцов плот за много години?

Oct 24, 2017


Нашите изкуствени кварц е изкуствени, инженерство повърхност, която е произведена чрез използване на естествени кварцови кристали със смола, което прави материала да бъде трайна повърхност, които могат да наподобяват естествени материали като мрамор и травертин, но също може да достави поглед всички със собствен. 


Нашите кварц плотовеса повишени с много предимства: те саустойчиви петна, водоустойчив, устойчиви на топлина, лесно грижи и др. и добър избор за зает семейства във всяка стая на къщата. Можете дори да инсталиратечисто бял кварцов плотс никакви притеснения.

За разлика от естествени каменни плотове кварцов плот, дори бяла част никога не трябва да бъдат запечатани, за да поддържа своята устойчивост на влага, петна и други повреди; което е неговата най-голямата полза! Но като други плота материали, устойчиви петна кварц плотове не са напълно неразрушим.Ние може да се съсредоточи върхуБели кварцови плотове:


blob.png


Бял кварцов плот може да бъде грандиозно. Междувременно бял кварцов плот са също уязвими и да получите оцветяване от продукти като червено вино, чай, кафе и доматен сос, ако тя не епочистени веднага. В такива случаи Оцветяващият течността не се абсорбира от повърхността на плота на кварц.

Оцветяване възниква, когато течността реагира с смола, да създават промяна на цвета, която е трудно да бъде премахнат. Добрата новина е, че можете да забраните тези петна от лесноПочистване на всички разливи веднагаили чрез защитно повърхности като тави, trivets и дъски за рязане.


Друга причина за оцветяване, специално с бял кварцов плот, е неправилното почистване. Това е вярно — понякога химикали предназначени да получи кухнята бактерии свободен и пенливи чисти може действително да го гледам мръсен. Избягвайте използването на всякакви химически, съдържащи разтворители, разредители, детергент или масло сапуни.

Също така не използвайте почистващи препарати, съдържащи белина.Най-добрият начин да почистите вашия кварцов плот е с нежен сапун, като миене на съдове. За упорити бъркотии барман на приятел е безопасно, nonabrasive препарат за почистване.


Обгарям маркиможе да съсипе облика на бял кварцов плот, дори когато те са слаби. Кварцът е устойчиви на топлина, но не топлина доказателство. Смолата е всъщност по-вероятно да се повредят от излагане на топлина от естествен камък. Не забравяйте да използватепиростия или горещ подложкаКогато оставяте тенджери и тигани.


Като всички по-горе град guidelИнеспод вниманиеще ви помогне да поддържате красотата на кварцов плот за много години, дори чисто Бяла част, възможните проблеми могат лесно да се избегне с внимателни бележки. Така кварц, тя все още е един от най-дърпам свободен, лесен за поддръжка материали, достъпни на пазара за плотове.