Начало > изложба > Съдържание

Има ли петно от бял мрамор

Jan 24, 2019

Когато става въпрос за избор на кухненски плотове или тоалетни върхове за баня, класическият бял мрамор остава най-добрата опция за много собственици. Не е изненадващо, че мраморните плотове са естествени и толкова популярни, защото създават наистина прекрасен естествен модел. Всеки блок е различен.

Въпреки това, бял мрамор не е перфектен продукт.

Например, Бялата карара е добро качество бял мрамор от Италия, всъщност бял мрамор може да се оцветява, ако не се грижите добре за него.


Bianco Carrara

Бяла Карара


White Carrara

Суетни върхове


White marble countertops

Bianco Carrara


За бял мрамор, най-популярният избор остава полирана повърхност, която изглежда лъскава, или усъвършенствана, която изглежда матова. Трябва да се притесняваме за киселинното ецване, така че в един момент ние препоръчваме усъвършенствана повърхност. Тъй като за полирана повърхност, офорт ще го направи тъп и да направи офорт по-видими.

За полирана и усъвършенствана повърхност от бял мрамор, ние винаги правим обработка на уплътнителя с проникващ петролен базиран уплътнител, който е съществен начин за постигане на дълготрайни резултати и спомага за избягване на леки петна.

За да избегнете евентуално замърсяване, моля, направете следното:

  1. Почиствайте редовно белите мраморни плотове с леко влажна кърпа с мек почистващ препарат. След това избършете и полирайте с чиста мека кърпа;

  2. Ако белите мраморни плотове са били развалени от всяко кафе или сок или друга съставка за готвене, моля извадете и почистете върховете с мек почистващ препарат веднага.

  3. Ако това е щастливо, можете да си купите професионален почистващ препарат за почистване на мраморната повърхност.
За всяко запитване относно нашите плотове от бял мрамор , моля свържете се с нас:

WhatsApp: +86 13859955059 (Sophy)
+86 13606008877 (Лили)

Контакт 1: Софи Джоу

Имейл: sophy@yalitong-stone.com

Контакт 2: Лили Лин

Имейл: lily@yalitong-stone.com