Начало > изложба > Съдържание

Кратко въведение в кварцовата тухла

May 15, 2017

1. Кварцова тухла използва специална производствена технология и формула суровина, при не термостатично калциниране и налягане и други условия, образуването на кварцови кристали като плътна структура в тухлено тяло, нивото на абсорбция на водното тяло е много ниско <0.1 %,="" висока="" плътност,="" твърдост,="" огъване,="" устойчивост="" на="" абразия,="">

2. Суровината подготовка на кварцови тухли е изключително взискателни, за да се отговори на кварцови тухли възпроизвеждане на естествен камък текстура богати, вероятен чувство за докосване и визуален смисъл; Възстановяване на цялото тяло текстура от естествен камък, кварцова тухлена зидария е перфектната комбинация от нейния декоративен ефект и практичност, която е заместител на естествения камък.

3. Кварцови тухли в съвременната производствена технология, суровините не съдържат радиоактивно замърсяване на примеси от тежки метали, няма лъчение и изхвърлят природните камъни, наличието на големи хроматични аберации, дефекти, лесно проникване на замърсявания, трудно управляеми, високи цени и Дълъг цикъл на доставка и други дефекти.