Плочка от гранит от естествен камък G603

Естествен камък G603 Китай Светло сив гранит Гранит плочки за павиране Ние доставка китайски светло сиво гранитогрес G603 плочки до всички краища на света главно с полирана и пламнал повърхност. Други завърши като Bushhammered, sandblasted и усъвършенствани са на разположение, както добре. Светло сив гранитогрес G603 с ...

Информация за продукта

Естествен камък G603 Китай Светло сив гранит от гранит за павета

Ние доставяме китайски светло сив гранитогрес G603 плочки навсякъде по света, главно с полирана и пламнал повърхност. Други завърши като Bushhammered, sandblasted и усъвършенствани са на разположение, както добре. Светло сив гранитогрес G603 плочки с пламна повърхност може да се използва за външни павета или плуващи граници, полирани плочки обикновено са инсталирани на закрито.


Описание на продукта

Име на продукта: Китай Популярни светло сив гранит G603; Паданг Светлина
Размер:

600 * 600 * 30mm

600 * 300 * 30mm

300 * 300 * 30mm

800 * 200 * 25 mm

600 * 200 * 25 мм и т.н.

Начин на употреба: Екстериор - Павета
Повърхностно покритие: Горна повърхност Flamed, други страни отрязани
Стандарт за качество: Толеранс на дебелината: +/- 1,5 мм
Огън и четка повърхност на разположение според вашите изисквания
Проверявайте всички плочки преди опаковането
Изискване за извадка: Безплатна извадка, проба за товари трябва да бъде таксувана

Нашето предимство:

1. Конкурентна цена:

Като производител, ние сме конкурентни в цената Междувременно, като местна добре позната професионална добра подкрепа от други фабрики. Ние сме били продажба на повече от 20 страни редовно, критичен пазар и най-конкурентни цени.

2. Множество продукти:

Нашите продукти разнообразие е множество, включително гранит и мрамор & кварцови плотове, суета върхове, Кухня & Баня Counter нагоре, Big Slab, Проект Cut-To-Размер, плочки, камък Мивка & Камина, Камина, Мозайка, Павета & Стълби , Скулптура, фонтан, елементи за озеленяване ... и т.н. Така че, без значение какъв камък имате нужда, дори тези, които не са включени в нашия продуктов каталог, можем да ги намерим и за вас, което е едно от предимствата ни.
ние сме единствената компания, която има семейството фабрики са също в травертин, пясъчник, изкуствени камъни, павета камък, скулптура продукти и така нататък.

3. Контрол на качеството

Качеството на всички продукти е строго контролирано от нас, така че можем да се уверим, че това, което ви предлагаме, е превъзходен и качествен продукт. От началото на производството до проверката на готовите продукти всички ние се стараем да избягваме всякакви грешки внимателно.

4. Конкурентно обслужване

Тъй като ние сме специализирани в импортиране и експортиране на всички видове камък за дълго време, ние можем да осигурим пълно обслужване за вас. Уважаваме вас, нашите клиенти и вашите решения, но това не означава, че няма да ви предложим добри предложения. Да се занимавате с това, което се интересувате; да предоставим това, което трябва да предоставим.

5. Персонализиран дизайн

Ако не можете да намерите спецификацията, от която се нуждаете, моля, свържете се с нас. Можем да направим конкретния продукт, който искате според вашите изисквания.

Нашите усилия и подкрепата на нашите клиенти винаги правят печеливша работа между нашите клиенти и нас, това прави и двете да продължат.
Искрено приветстваме новите потенциални клиенти да се свържат с нас, ние не само ще ви предоставим подходящите материали на базата на вашето изискуемо качество с конкурентна цена, но и ще Ви осигурим хубаво обслужване чрез бърза реакция с конструктивни решения.

Ще се задоволим с нас от началото до края !.


Преглед на продуктите


G603 пламнал

Flame Плочки # 1


светло сиви плочки

Пламъчни пламъци # 2


g603 плочка

Flamed Piles # 3


Контрол на качеството


G603 плочки

Проверка на размерите # 1


светло сиви плочки

Проверка на размерите # 2


Светлосив пламнал

Проверка на размерите # 3


Пакет и зареждане


G603 CRATES

Дървени каси с дезинфекция


G603 плочки

Дървени каси с дезинфекция


Light grey crates

Зареждане


Всеки интерес с нашите светло сив гранит, моля любезно ни пишете на export@yalitong-stone.com

Благодаря!


Запитване