Начало > За нас > профил на компанията

Нашата история

Ксиамен Yalitong Стоун Индустриална Лимитед е уважаван производител и износител на каменни продукти в Fujian, Китай от 1993 г. насам. и плочки и т.н.

Нашият офис се намира в центъра на град Ксиамен, което е много удобно за износ на камък от пристанище Ксиамен.

Нашите продукти

- Основни материали:
Гранит, Мрамор, Кварц.


-Основни елементи:
Гранитни плочи и плочки

Мраморни плочи и плочки

Гранитни & Мраморни & Кварцови плотове, плотове за суета

Проект за разфасовка за мрамор и гранит

Каменна мивка и басейн

Мраморна мозайка

Гранитови камъни и стълби

Скулптура от мрамор или гранит и др.


-Защо да ни избирате?
1.Достъпна цена:
Като професионален производител, ние винаги предлагаме достъпна цена. На всеки пазар, никога не можете да намерите най-евтината цена, защото винаги има компания, която може да предложи по-ниска цена, отколкото получавате. Така че нашата цел е да се гарантира добро качество с конкурентна цена, вместо най-евтината цена. Ние гарантираме, че качеството ни заслужава цената.


2. Многократни продукти:
Нашите продукти са в голямо разнообразие, нашата фабрика произвежда главно гранит, мрамор, кварц, и оникс, но за други материали, включително базалт, шисти, пясъчник, травертин, bluestone и т.н. ние имаме добри ресурси за тези фабрики. Със сигурност можем да предложим по-добра цена и да заредим смесен контейнер с нашия гранит или мрамор, а след това да ви изпратим,


3.Качествен контрол:
Всички продукти са под строг контрол на качеството. Уверяваме ви какво предлагаме и може да отговаря на Вашия стандарт за качество на пазара. От началото на производството до пакети, ние обръщаме внимание на всеки детайл и правим всичко възможно, за да избегнем всякакви видими грешки.


4.Услуга за клиенти:
Нашият офис е базиран в град Ксиамен, който е по-лесен за нашите служители за продажби, за да общуват с нашите клиенти и да се срещат с нашите клиенти лице в лице.

Нашата мисия е да предоставяме на клиентите си пълноценно обслужване по време на сътрудничеството и продължаваме да го правим повече от 20 години. Ние се нуждаем един от друг и уважаваме помежду си по време на преговорите или сътрудничеството.


Искрено приветстваме всеки нов потенциален клиент да се свърже с нас. Ние не само ще ви снабдим с подходящи материали на базата на желаното от вас качество с конкурентна цена, но и ще ви предоставим отлично обслужване чрез бърз отговор с конструктивни решения. Нашите усилия и подкрепата ви допринасят за печелившия бизнес, който прави и вас, и нас да отидем по-далеч.