Начало > За нас > Фирмен сертификат

сертификат


Ние сме доставчик на одит от SGS от 2007 г., повече от 11 години.

Със седалище в Швейцария, SGS е водещата световна компания за инспекция, проверка, тестване и сертифициране. Основана през 1878 г., SGS е призната за глобален еталон за качество и почтеност. Те управляват мрежа от над 1 250 офиса и лаборатории по света с около 64 000 служители.

SGS-CSTC стандартите Технически услуги Ко ООД е основана през 1991 г. като съвместно предприятие между SGS Group и China Standard Technology Development Corp., под държавната администрация за качествен технически надзор. SGS-CSTC разполага с над 50 клона и десетки лаборатории, в които работят около 9 000 специалисти.

Техните възможности са компетентно въплътени в обслужването на веригите за доставки в различни сектори като селскостопански, минерални, нефтохимически, промишлени, потребителски продукти, автомобилна и жизнена наука. В продължение на години SGS насочва усилията си за иновации и допълнителни ресурси в областта на опазването на околната среда, алтернативната енергия, енергийната ефективност и нисковъглеродните инициативи. Услугите за тестване, инспектиране и сертифициране, които предлагаме, помагат на местни и чуждестранни предприятия, правителства и институции да разработят устойчиви решения, които балансират хората, планетата и печалбата.


Одитиран доставчик от SGS