Начало > За нас

Нашата история

Xiamen Yalitong Камък Индустриална Ко ООД е уважаван производител и износител на каменни продукти в Ксиамен, Китай от 1993 г. насам. Ние сме натрупали богат опит в доставката на гранит, мрамор и кварц за търговски и жилищни проекти, включително плочи, насрещни върхове, , Плочки и др.

Нашата фабрика

Повече от 20 години опит като камък производител в Китай, около 66 работници, работещи в нашата фабрика 20000m2, с производствен капацитет от 12600m2 всеки месец

Нашият продукт

Гранит, мрамор и кварц

Приложение на продукта

Плочи, Countertops, Vanity Tops, Подови плочки и Стенни плочки.

Нашият сертификат

Одитиран доставчик от SGS

Производствено оборудване

Италианска машина за рязане, автоматична машина за полиране, машина за рязане с ЦПУ, Edge профилна машина, машина за полиране на ръбове и др.

Производствен пазар

Америка и Европа

Нашата услуга

Нашите професионални работници се занимават с котировките и CAD чертежите преди полагането на поръчката, по време на производството, ние изпращаме снимки, за да покажем всеки процес на нашата продукция, гарантираме силни пакети и бърза доставка. След като получите стоките, всеки възможен проблем ще бъде стриктно анализиран, нашата компания ще бъде отговорна за всеки проблем с качеството, причинен от нас чрез компенсация на фонда или замяна на материали.